FAQ - Veelgestelde vragen

Mesogun

Tijdens de opleiding wordt gewerkt met de mesogun hydro

Tijdens deze praktijkgerichte mesogun opleidingen leer je om o.a. de Mesogun in te stellen en gebruiken voor de juiste zones, het kiezen van de juiste fillers, naald en om de correcte hoeveelheid fillers te gebruiken. Hieronder enkele veelgestelde vragen over de verschillende mesogun cursussen

Contact

Met onderstaand contactformulier neem je snel en eenvoudig contact met ons op. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord via e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fibroblasting cursus

Een fibroblastbehandeling is niet meer weg te denken uit schoonheidssalons! De behandeling is een goed alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, het verwijderen van littekens of verwijdering van overtollig huid. Een fibroblastbehandeling zorgt voor een liftend effect en is dus ook toepasbaar in andere zones, waaronder de hals en de kaaklijn.

Tijdens de cursus leer je oefenen om een gehele facelift uit te voeren waarbij je o.a. de huid onder en boven de ogen en rond de mond behandelt. Ook leer je om striae, de kaak, nek te liften en de neus-lipplooi strakker te maken.

Tatoeage verwijderen

Picosecond laser

De cursus met de Picosecond laser is een nieuwe, veilige laser voor het verwijderen van tatoeages. Met deze laser kunnen wij zelfs tatoeages die pas gezet zijn en permanente make-up verwijderen.

Vloeistof tatoeage verwijderen:

In bijna alle gevallen kun je in de eerste behandeling alle kleuren verwijderen. In vergelijking met de laser-methode is het aantal behandelingen aanzienlijk lager. Kleine tatoeages (maximaal 16 vierkante cm) eisen meestal maar drie tot vier behandelingen, afhankelijk van de vorm van de tatoeage.

Bestellingen apparatuur & Opleidingen

Onze opleidingen zijn inmiddels een begrip in de regio. We geven in totaal meer dan 30 verschillende cursussen op onze locatie in Helmond (Brabant). Ontdek de wereld van Apparatuur bij de Filler Kliniek. Onze medewerkers werken hard om elke dag een goed assortiment en goede service aan u te bieden.