Over ons

Welkom

Een zeer warm welkom op onze website. Besteed u alstublieft tijd aan het lezen van onze pagina’s. Zo weet u wat we te bieden hebben. Als u vragen heeft, staan wij u ook graag persoonlijk of telefonisch te woord.

De Filler Kliniek ligt gunstig gelegen aan de Luikerweg 74, te Valkenswaard (Eindhoven). Hoge normen bij de opleidingsinstituten staan voorop. Deze zijn vastgesteld door mevrouw Lissa Bots. De schoonheidsindustrie is een bloeiende en groeiende branche. Ik zou je willen aanmoedigen, ongeacht je leeftijd, om deel te gaan uitmaken van deze branche. De beloningen zijn niet alleen financieel interessant maar de arbeidsvreugde die je krijgt en het toenemende zelfvertrouwen dat je ervaart worden zelden gevonden in andere beroepen. Dit is een zeer ‘hands-on’-bezigheid waarbij uw vertrouwen en expertise wordt overgedragen op uw klant.

Vanwege de omvang die we hebben, kunnen we je een niveau van opleidingskosten en ondersteuning bieden dat grotere instellingen niet kunnen. Onze lessen zijn opzettelijk klein, zodat onze docenten meer tijd met de cursisten door kunnen brengen.

In feite doen we er alles aan om ervoor te zorgen (bijna gegarandeerd) dat u ons verlaat als gemotiveerde en hooggekwalificeerde schoonheidstherapeut.

Laat ik me je een beetje over mezelf vertellen. Ik ben al meer dan 24 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben student geweest bij meerdere opleidingen en cursussen en weet uit de eerste hand hoe veeleisend en absorberend de cursus kan zijn. Met het voordeel van deze ervaring heb ik de te leveren cursus zodanig ontworpen dat deze hanteerbaar en plezierig is voor elke student en vanuit elke achtergrond om het hoofd te bieden.

Parkeren voor een opleiding bij de Filler kliniek opleidingen te Valkenswaard (Eindhoven) is gratis en direct voor de deur. Het is gemakkelijk bereikbaar met  het openbaar vervoer of auto.  

De Filler kliniek draagt actief zorg voor kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen dat de kwaliteit van de opleiding een grote rol speelt in de keuze voor het volgen van een opleiding. Om de beste training te kunnen bieden, is de Filler kliniek opleidingen dagelijks bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit: van consult tot les en van nazorg tot eindcontrole.

Mesogun opleidingen vanaf € 650

Schoonheidsapparatuur

De Filler Kliniek heeft schoonheidsapparatuur en producten op voorraad. Wij hebben starterspakketten zodat u na de cursus direct aan de slag kunt.

Aanmelden

Hoe werkt het?

Stap 1

Vind de cursus
die bij je past

Nieuwste lesmethodes, technieken en lesmateriaal
fillerkliniek-43
fillerkliniek-40

Stap 2

Kies een datum
en meld je online aan

Voor een cursus die bij jou past