Skip to content

Scalp micro haar pigmentatie

Nieuw!

Microneedling met de hydra pen

Wil je als beautyspecialiste bij de tijd blijven? Dan mag je deze cursus niet missen. Microneedling met de hydra pen.

Haar micropigmentatie cursus
De Filler Kliniek opleidingen biedt een gedegen en intensieve, hands on haar Micropigmentatie cursus aan via onze trainingsacademie de Filler Kliniek. Cursussen zijn afgestemd op de ervaring van de student, van helemaal geen ervaring tot esthetische beoefenaars en tattoo-artiesten die hun vaardigheden willen verbeteren. Onze haar micropigmentatie cursus is de meest gedetailleerde die beschikbaar is en verzekert dat onze studenten de industrie betreden met het vertrouwen en de vaardigheden om resultaten van wereldklasse te produceren.

micro haar pigmentatie trainingen worden gegeven door onze Master huidspecialisten, die tot de hoogst bekwame experts behoren. We hebben het genoegen gehad om meer dan 250 mensen met verschillende achtergronden te trainen.

We vinden het belangrijk dat trainers, om MHP te onderwijzen, uitgebreide kennis en ervaring achter zich moeten hebben, omdat dit helpt om de industriestandaarden als geheel te verhogen. Met veel MKB-bedrijven die training aanbieden nadat ze zelf slechts een korte tijd in de branche hebben gewerkt, hebben ze gewoon niet de juiste hoeveelheid ervaring opgedaan om door te geven aan hun studenten. Bij de Filler Kliniek en de huidspecialisten hebben we jarenlange ervaring in micro haar pigmentatie aan onze kant en hebben we onze vaardigheden gebruikt om klanten te behandelen met alle soorten haarverliesproblemen, waaronder mannelijke kaalheid, ernstige alopecia, haarverlies bij vrouwen, hoofdlittekens en klanten na haartransplantatie levert keer op keer resultaten van wereldklasse op.