Skip to content

Eye-liner Correctie Cursus

284,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In de Eye-liner Correctie Cursus  zitten de volgende onderdelen:

  • Lesboek
  • Toestemmingsformulier
  • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-14.00 uur
Modellen  1-2 voor praktijk

Niveau

Het niveau is gelijk aan MBO niveau ..

Certificering

Deze cursus bevat geen examen. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Voorziening

Koffie, thee water en lunch zijn inbegrepen.

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig

Over de cursus

Waarom is het leren van PMU-correcties zo belangrijk?

De Filler Kliniek opleiding is de toonaangevende permanente make-up opleidingsinstituut en kan met trots beweren dat onze afgestudeerden enkele van de beste PMU-artiesten in Nederland zijn.

De Eyeliner Correctie cursus (deze cursus), en ook onze Brow Correctie cursus is (apart verkrijgbaar).

Met de populariteit van en de vraag naar procedures voor permanente make-up blijft de industrie voor permanente make-up groeien. Helaas komt met die groei ook veel permanent make up specialisten die behandelingen uitvoeren die niet goed zijn en niet op verantwoorde wijze permanente make-up toepassen, of soms is het een geval dat de klant gewoon de wenkbrauwkleur of -vorm wil veranderen.

Hoewel dit frustrerend kan zijn, is het onze taak als professionals om oplossingen te bieden.

Tijdens deze cursus krijg je diepgaande kennis over kleurentheorie, correctie-evaluatie en -techniek, en hoe u pigment ondertonen en migratie kunt verhelpen.

Je hebt voorkennis in permanente make-up nodig om deze cursus te volgen, aangezien de basisprincipes van het uitvoeren van PMU niet worden behandeld. eye-liner kleurcorrectie vereist een PMU-machine, dus het wordt sterk aangeraden om kennis over het gebruik van een machine te volgen.

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

Verplichte voorkennis van PMU 

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De permanent make up startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. Het permanent make up lippen startpakket bestel je via www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse permanent make up pennen, apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een permanent make up opleiding of cursus bij de Filler Kliniek opleidingen en wil je graag een permanent make up pen uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan een permanent make up pen voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de permanent make up purbeaupen xr9 of de permanent make up VIP pen klaarstaat bij Filler Kliniek opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.