Skip to content

Master opleiding visagiste

750,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het master lespakket visagie zitten de volgende onderdelen:

  • Opleidingsboek
  • Informatiemap
  • certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 3 weken (1 keer per week)
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  3 voor praktijk

Niveau

Het niveau is gelijk aan MBO niveau ..

Certificering

Deze cursus bevat geen examen. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Voorziening

Koffie, thee water en lunch zijn inbegrepen.

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig

Over de cursus

Wil je een carrière in de make-up? Deze cursus is bedoeld voor iedereen die een professionele carrière in de make-up wil beginnen. Doe mee met onze zeer intensieve 3-weekse masteropleiding die alle aspecten van make-up  behandelt om je carrière als visagist te starten.

Wat zal ik leren?
Onze cursus leert je hoe je een gekwalificeerde freelance visagist kunt worden. Je ontwikkelt tijdens deze master  visagie een nog steviger fundament om straks je eigen creatieve make-up looks te creëren. Je doet inspiratie op door kennis te maken met make-up uit andere tijden. Je gaat aan de slag met periodieke make-up uit de jaren ’20, ’30, ’50 en ’60. Ook ga je je specialiseren inoogcorrigerende make-up. De ogen zijn dé blikvanger van een make-up look.

Creatief
Het Filler kliniek-team werkt hard om de creativiteit van onze studenten naar boven te halen door hen aan te moedigen om grenzen te verkennen en te verleggen. We hebben Makeup in ons masterprogramma opgenomen omdat het de droom is om niet alleen bruiden en privéklanten te hebben, maar ook om je magie te laten werken in dramatische fotoshoots en modeshows met high-end merken. Met onze gepubliceerde en ervaren docenten zijn we er zeker van dat u in staat zult zijn om een ​​portfolio op te bouwen dat sterk genoeg is om high-end klanten aan te trekken die van u verwachten dat u uw creativiteit laat zien.

Bruids make-up
Als we een statistiek zouden geven over het belang van bruiden als klanten, zou het minstens 75% zijn. Bruiden zijn enorm gemotiveerd om getalenteerde en ervaren visagisten in te huren. Omdat ze willen dat elk detail voorbeeldig is op een van de belangrijkste dagen van hun leven. Ze meten je vaardigheden via je portfolio en je klantenbestand. Vandaar de opname van bruids make-up.

Glamour
De rage van de felle, gewaagde lipsticktinten is nog niet voorbij. Zal het ooit zijn? Hoe kan dat nou? Wanneer glamourmake-up de enige look is die bij vrijwel elke outfit kan worden gedragen? Combineer het met een jurk en je hebt een look die verbluffend genoeg is om een ​​gala bij te wonen. We weten allemaal hoe snel deze looks zijn geëvolueerd en hoe glamourmake-up na al die tijd nog steeds de industrie domineert waar we van houden. Klanten zijn er dol op, wij ook. Wij zijn van mening dat glamourmake-up altijd een goede manier is om uw begrip van kleur te laten zien, evenals uw vermogen om de perfecte oogmake-uptoepassing te creëren. Door dit in uw portefeuille op te nemen, kun je klanten uit een groot aantal leeftijdsgroepen aantrekken, wat ons belangrijkste doel is via uw portefeuille. Een representatie van uw werk creëren, zodat u een succesvolle carrière kunt nastreven in dit steeds groeiende veld.

Aan de slag als visagist
Master inhoud:

Week 1: Schoonheidsmake-up
Les 1: Inleiding tot make-up artieste / Foundationtechnieken
Les 2: Basis en geavanceerde smokey eyes
Les 3: Cat eye technieken
Les 4: Romantische smokey eye technieken

Week 2: Glamour make-up
Les 5: Kleurrijke smokey eyes
Les 6: Toepassing van glamour make-up
Les 7: Burleske make-up
Les 8: Halo en wet eye make-up

Week 3: Bruids make-up
Les 9: Bruids glamour make-up
Les 10: Etnische bruidsmake-up / rijpe huid
Les 11: Mode & creatieve make-up
Les 12: Creatieve fotomake-up

 

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De visagie master startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. Het visagie master startpakket bestel je via www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Certificaat
Incl. examen.

Niet geslaagd? Gratis herexamen

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig