Skip to content

Mesogun & mesotherapie cursussen

Nieuw!

Microneedling met de hydra pen

Wil je als beautyspecialiste bij de tijd blijven? Dan mag je deze cursus niet missen. Microneedling met de hydra pen.

Heb je interesse in non-gecrosslinkte fillers of skinbooster trainingen met de mesogun pri? Het team van de Filler Kliniek opleidingen biedt grondige cursussen aan, inclusief hands-on training met relevante tools en mesogun apparatuur. Onze getrainde docenten helpen enthousiaste cursisten om een ​​uitgebreid begrip te ontwikkelen van verschillende niet gecrosslinkte filler en skinbooster procedures. Deze lessen zullen u voorbereiden om behandelingen uit te voeren bij cliënten die de tekenen van veroudering willen omkeren en zich zelfverzekerder willen voelen.

Onze niet gecrosslinkte filler en skinbooster trainingen  bestaan uit kleine klassen die zich richten op elke cursist, zodat hun vaardigheden en talenten worden ontwikkeld. We zorgen ervoor dat u begrijpt hoe u niet gecrosslinkte filler en skinbooster injecties met de mesogun pri veilig en effectief kunt gebruiken. Dit zal optimale resultaten voor cliënten geven.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we up-to-date kennis van cosmetische behandelingen en hebben we toegang tot de nieuwste cosmetische technologieën. U kunt op ons vertrouwen voor het geven van niet gecrosslinkte filler en skinbooster training met de mesogun van het allerhoogste niveau.