Skip to content

Laser ontharing (diode / IPL)

Nieuw!

Cursus tatoeage verwijderen met verwijderingsvloeistof

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van tatoeage verwijderen, waarbij we het natuurlijke afweermeganisme van de huid gebruiken. Geheel pijnloos en zonder laser. Deze techniek verwijderd alle kleuren dus ook geel en rood die moeilijk te verwijderen zijn met laser.

 • Laser ontharing (diode / IPL)

  Cursus definitief ontharen diode ice laser

  224,00 incl. 21% BTW
  Opties selecteren
 • Laser ontharing (diode / IPL)

  Cursus definitief ontharen IPL

  224,00 incl. 21% BTW
  Opties selecteren
 • Laser ontharing (diode / IPL)

  Cursus permanent ontharen inclusief diode ice laser 3 golflengte

  8.740,00 incl. 21% BTW
  Opties selecteren

Een opleiding tot laser ontharingstechnicus betekent een spannende carrièreswitch.

Laser ontharingsmedewerkers verwijderen veilig ongewenst lichaamshaar permanent met behulp van lasertechnologie en IPL-technologie (Intens Pulsed Light). Laserontharing is een gespecialiseerd gebied van de schoonheidsbranche en vereist specifieke training en vaardigheden om haar veilig en efficiënt te verwijderen.

De rol van een laser ontharingsspecialist bevat het ontvangen van klanten en het begrijpen van hun specifieke ontharingsbehoeften. Tijdens het eerste consult moet de specialist het huidtype, de afkomst, de medicatiegeschiedenis en de gezondheidsgewoonten bekijken om de veiligste en meest effectieve instellingen voor het laserapparaat te beoordelen. De specialist begint dan met het aanbrengen van het IPL- of diode ice laserapparaat op de huid van de cliënt. Voor veel cliënten die nieuw zijn bij laserontharing, kan het proces ongemakkelijk aanvoelen of kunnen ze in verlegenheid worden gebracht en het is de taak van de specialist om hen op hun gemak te stellen.

Tijdens de ontharingscursus worden studenten getraind in huidtypeanalyse, evenals in het bedienen en toepassen van laser ontharingssystemen op verschillende huidtypes en individuen.