Skip to content

Huidverbetering & anti-aging

Nieuw!

Microneedling met de hydra pen

Wil je als beautyspecialiste bij de tijd blijven? Dan mag je deze cursus niet missen. Microneedling met de hydra pen.

Huidverbetering & anti-aging

De Huidverbetering & anti-aging cursus is bedoeld voor cosmetica-beoefenaars en schoonheidsspecialisten om hun kennis uit te breidden.

Deze Huidverbetering & anti-aging cursussen zijn ontworpen om de hoogste normen in de branche te stellen en om onze studenten een uitgebreid keuze aan opleidingen te bieden van de door hen gekozen behandeling (en) in de schoonheidssalon.

Deze Huidverbetering & anti-aging cursussen vormen de basis van de cosmetische gespecialiseerde behandelingen.

Cursus microdermabrasie

Microdermabrasie is een eenvoudige en niet-invasieve procedure die de huid kan verjongen. Bij de Filler Kliniek Opleidingen bieden we met trots geavanceerde Microdermabrasie cursussen aan voor schoonheidsspecialisten en cosmetische specialisten. Onze lessen zijn gestructureerd om je de kennis en praktische training te geven die je nodig hebt om verschillende huidaandoeningen te behandelen.

cursisten kunnen verwachten dat ze inzicht krijgen in verschillende Microdermabrasie-technieken en -toepassingen. Dit omvat het verwijderen van dode huidcellen, het verzachten van fijne lijntjes en rimpels, het verminderen van ouderdomsvlekken en acnelittekens, en het stimuleren van de productie van collageen.