Skip to content

Masterclass Fibroblast patronen

224,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het Gevorderde Fibroblast-minicursus patronen pakket zitten de volgende onderdelen:

  • Lesboek
  • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-13.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

Niveau

Het niveau is gelijk aan MBO niveau ..

Certificering

Deze cursus bevat geen examen. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Voorziening

Koffie, thee water en lunch zijn inbegrepen.

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig

Over de cursus

Deze cursus is voor degenen die al onze Fibroblast Cursus of een andere fibroblast training hebben gevolgd en de opleiding en diensten willen specialiseren. Het mooie van fibroblast is dat het kan helpen bij het verjongen van veel andere delen van het lichaam dan alleen het gezicht en de nek.

Het leggen van perfecte patronen kan een uitdaging zijn omdat probleemgebieden en rimpels variëren. In onze fibroblastcursus leer je de basisprincipes van het leggen van stippen om rimpels te helpen voorkomen. Deze cursus gaat dieper in op andere soorten probleemgebieden zoals gezicht, nek, armen, billen, knieën, dijen en meer. Dit is het nieuwe sjabloon voor het maken van perfecte patronen.

Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met fibroblast en dit specifieke vakgebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van fibroblasten, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt.

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

Verplichte voorkennis van fibroblasting

 

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De fibroblast praktijk pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. Het fibroblast/plasma praktijk startpakket bestel je via www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse plasmapennen, apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een fibroblast opleiding of cursus bij de Filler Kliniek opleidingen en wil je graag de plasmapen uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de plasmapen voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de plasmapen klaarstaat bij Filler Kliniek opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Annuleringsvoorwaarden