Skip to content

Masterclass Fibroblast-handen en ellebogen

224,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het Gevorderde Fibroblast-minicursus handen en ellebogen zitten de volgende onderdelen:

  • lesboek
  • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-13.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

Niveau

Het niveau is gelijk aan MBO niveau ..

Certificering

Deze cursus bevat geen examen. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Voorziening

Koffie, thee water en lunch zijn inbegrepen.

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig

Over de cursus

Deze cursus is voor degenen die al onze Fibroblast Training of een andere fibroblast training hebben gevolgd en de opleiding en diensten willen specialiseren. Het mooie van fibroblast is dat het de verjonging van veel andere delen van het lichaam kan bevorderen, behalve alleen het gezicht en de nek.

Veel mensen die een facelift of behandelingen zoals botox of fillers in het gezicht  hebben ondergaan, zien er jonger uit dan de werkelijke leeftijd. De handen en ellebogen zijn dan vaak een goede indicator voor de leeftijd, aangezien een facelift en botox-procedures meestal niet op deze gebieden worden uitgevoerd. Door de handen en ellebogen te fibroblasten, kunt u een algeheel jeugdig uiterlijk bevorderen. Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met fibroblast en dit specifieke vakgebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van fibroblasten, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt. Deze cursus behandelt alleen hoe u de handen en ellebogen kunt verjongen door u patroonwerk, boogtijd, instellingen en meer te laten zien.

Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met fibroblast en dit specifieke gebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van fibroblasten, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt.

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

Verplichte voorkennis of opleiding

Verplichte vooropleiding fibroblast.

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De fibroblast praktijk pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. Het fibroblast/plasma praktijk startpakket bestel je via www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse plasmapennen, apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een fibroblast opleiding of cursus bij de Filler Kliniek opleidingen en wil je graag de plasmapen uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de plasmapen voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de plasmapen klaarstaat bij Filler Kliniek opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Annuleringsvoorwaarden