Skip to content

Mesogun masterclass Russian lips €495

Mesogun masterclass Russian lips €495

495,00 incl. 21% BTW

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Producten en materialen
 • Masterclass informatie
 • 3 ml filler
 • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-14.00 uur
Modellen  3 voor praktijk

Niveau

Het niveau is gelijk aan MBO niveau ..

Certificering

Deze cursus bevat geen examen. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Voorziening

Koffie, thee water en lunch zijn inbegrepen.

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig

Over de cursus

Tijdens de opleiding mesogun Russian lippen wordt gewerkt met de mesogun hydro.

Alle  producten zijn te koop via de groothandel van de Filler Kliniek voor meer informatie: klik hier

De doelstelling van deze Masterclass Russian lips is om je te laten inzien waarom specifieke aandacht noodzakelijk is voor deze techniek. We zullen dat doen op een feitelijk manier gebaseerd op de ervaring, kennis en inzichten die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Onze masterclass-cursus russian lippen is van begin tot eind gestructureerd met jou in gedachten, om ervoor te zorgen dat wanneer je je training voltooit, je vertrekt met de specialistische vaardigheden om fantastische lippen te creëren die aan al de behoeften van je klanten voldoen.

Gedurende die periode hebben we ruim 1.000 casussen verzameld over de behandeling van de Russian lips methode. Lippen zijn belangrijk. Wanneer het gezicht wordt bekeken gaat de aandacht eerst naar de ogen en de mond. De mond bepaalt voor een groot deel de indruk die iemand achterlaat. Smalle lippen worden geassocieerd met ouderdom, ontevredenheid, verbeten zijn en andere negatieve impressies.
Volle lippen daarentegen met jeugdigheid, sensualiteit en sexappeal.

Er zijn ideale proporties voor wat betreft de breedte van de mond. Het meest gewenst wordt de breedte van de mond bepaald door de lijnen die van de uiteinden van de wenkbrauwen lopen naar het laagste punt van de middenlijn van de kin. Door de lijn aan te houden van de punt van de neus tot de punt van de kin die je vanuit zijaanzicht kan trekken. De ideale natuurlijke verhouding van boven- tot onderlip is 1 tot 1,6. Daarnaast kan het nodig zijn om de contouren  te herstellen.  Correctie van de lippen buiten de eerder aangegeven grenzen is tegenwoordig de trend, enerzijds uit esthetisch oogpunt, anderzijds als statussymbool.

Tijdens de cursus kun je werken met de mesogun van de Filler kliniek of met de mesogun die je hierbij koopt. Zo weet je ook of je de Mesogun hydro prettig vindt in gebruik.

Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met de mesogun en dit specifieke gebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van fillerbehandelingen, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt.

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

*** BEVAT GEEN MESOGUN ***

 

Inhoud cursus mesogun Russian lippen:

 • Huidanalyse
 • Russische techniek
 • Parijse techniek
 • Mona Lisa (hoeken naar boven draaien)
 • Veel voorkomende fouten
 • Contra indicaties
 • Verschillen gecrosslinkte fillers
 • Contourvorming Russian methode
 • Meer volume van lippen
 • Corrigeren van een links en rechts verschil

Annuleringsvoorwaarden

Meer informatie over de cursus