Skip to content

Gevorderden Fibroblast-minicursus handen en ellebogen € 254

Gevorderden Fibroblast-minicursus handen en ellebogen € 254

254,00 incl. 21% BTW

In het Gevorderde Fibroblast-minicursus handen en ellebogen zitten de volgende onderdelen:

  • Producten en materialen
  • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-13.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

Niveau

Het niveau is gelijk aan MBO niveau ..

Certificering

Deze cursus bevat geen examen. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Voorziening

Koffie, thee water en lunch zijn inbegrepen.

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig

Over de cursus

Deze cursus is voor degenen die al onze Fibroblast Training of een andere fibroblast training hebben gevolgd en de opleiding en diensten willen specialiseren. Het mooie van fibroblast is dat het de verjonging van veel andere delen van het lichaam kan bevorderen, behalve alleen het gezicht en de nek.

Veel mensen die een facelift of behandelingen zoals botox of fillers in het gezicht  hebben ondergaan, zien er jonger uit dan de werkelijke leeftijd. De handen en ellebogen zijn dan vaak een goede indicator voor de leeftijd, aangezien een facelift en botox-procedures meestal niet op deze gebieden worden uitgevoerd. Door de handen en ellebogen te fibroblasten, kunt u een algeheel jeugdig uiterlijk bevorderen. Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met fibroblast en dit specifieke vakgebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van fibroblasten, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt. Deze cursus behandelt alleen hoe u de handen en ellebogen kunt verjongen door u patroonwerk, boogtijd, instellingen en meer te laten zien.

Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met fibroblast en dit specifieke gebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van fibroblasten, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt.

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

*** BEVAT GEEN PEN ***

Verplichte voorkennis van fibroblasting

Alle apparatuur en producten zijn te koop via de groothandel van de Filler Kliniek voor meer informatie: klik hier

Annuleringsvoorwaarden