Skip to content

Cursus scalp pigmentatie 4 dagen € 1950

Cursus scalp pigmentatie 4 dagen € 1950

1.950,00 incl. 21% BTW

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Producten en materialen
 • Pigmenten 8 stuks
 • pigment remover
 • Naalden (10)
 • Duur: 4 dagen
 • Tijd: 11:00 – 16:00
 • Maximaal aantal deelnemers: 2
 • (inclusief: GRATIS oefenmateriaal en certificaat)
  • Aantal modellen: 5 modellen
 • Gespreide betaling mogelijk*
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Lunch
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 4 dagen
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  5  voor praktijk

Niveau

Het niveau is gelijk aan MBO niveau ..

Certificering

Deze cursus bevat geen examen. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Voorziening

Koffie, thee water en lunch zijn inbegrepen.

Toelatingseisen

Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig

Over de cursus

SCALPPIGMENTATIE

Micro Haar Simulatie (scalppigmentatie) geeft je als permanente make-up specialist de mogelijkheid en de vrijheid om de meest natuurlijke haarsimulatie te creëren. Met deze techniek voeg je extra waarde toe aan je salon. En aan de resultaten voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke klanten.
Sessie 1 initiële behandeling
Sessie 2 extra dichtheid
Sessie 3 optimaliseren resultaat (min 4 tot max 6 weken na de eerste sessies)
VerzorgingsproductenZowel mannen als vrouwen met dun haar of weinig haar kunnen een verhoging van de dichtheid met micro haar pigmentatie overwegen. De puntjes die in de huid worden gezet zorgen ervoor dat de huid minder zichtbaar zal zijn. Hierdoor zullen de bestaande haren voller. Door de hoofdhuid donkerder te maken met scalppigmentatie zal er minder contrast zijn tussen de haarkleur en de huidskleur. Hierdoor zal de reflectie van de hoofdhuid afnemen en de illusie ontstaan van een vollere haardos.
Shaven look
Microscalp pigmentatie ofwel Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een relatief nieuwe oplossing voor optische vermeerderen van haar. Er wordt een uitstraling van een geschoren look gecreëerd, in slechts 3 behandelingen. Ook kunnen littekens minder opzichtig worden gemaakt. Micro haar pigmentatie kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het camoufleert kaalheid en littekens en geeft een realistische illusie van echt haar. micro haar pigmentatie wekt de illusie van hele korte stoppeltjes, waaraan je eerst zou moeten voelen om het verschil met echt haar te merken.
Bij scalp pigmentatie worden semi-permanente / biologische pigmenten gebruikt, dus de cliënt heeft altijd de keuze om zijn (of haar) haarlijn in de toekomst aan te passen of zelfs om de pigmenten gaandeweg op een geheel natuurlijke wijze weer te laten verdwijnen. Met een specifieke permanente make-up techniek worden hele korte haartjes op de hoofdhuid gepigmenteerd. Door deze combinatie geven ze de uitstraling van echt haar. Deze micro haar pigmentatie behandeling is niet pijnlijk of gevoelig en geeft direct een mooi resultaat.
Test behandeling: Deze micro haar pigmentatie test behandeling is enkel bedoeld voor diegenen die bang zijn voor allergische reacties en tijdens de intake voordat we aan de behandeling starten. Deze test geeft geen optisch resultaat. Mocht je na de micro haar pigmentatie testbehandeling een zone willen boeken, wordt de prijs in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van je behandeling, wanneer je deze binnen een jaar ondergaat.

Tijdens de cursus zal zowel aandacht worden besteed aan de Scalp pigmentatie als de Haar meso behandeling met stamcellen om het haar  terug te laten groeien. Je kan 1 model meenemen voor de scalppigmentatie en 1 model voor de behandeling met stamcellen.

Certificaat
Deze opleiding bevat geen examen. Na afronding van de opleiding ontvangt u een certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Alle apparatuur en producten zijn te koop via de groothandel van de Filler Kliniek voor meer informatie: klik hier