De Filler Kliniek Het Franchiseconcept

Ben jij een ondernemer die op de hoogte blijft van ontwikkelingen & trends in de beauty branche. Vind je het leuk om les te geven?

Bij de trainingen van de Filler Kliniek proef je direct het verschil van betrokken ondernemers. Innovatie, flexibiliteit en gemak staan hierbij centraal.  Het hele franchise concept is opgebouwd rondom persoonlijke aanpak, kwaliteit en service. Een ijzersterke en bewezen formule, wat te merken is aan de constante groei van het bedrijf!

Franchise
Wil je graag voor jezelf beginnen in de beauty branche en vind je het leuk om met een bewezen concept aan de slag te gaan? Wil je een eigen bedrijf, maar vind je het fijn als er een organisatie is, waar je terecht kunt voor advies en hulp? Dan is franchisen bij De Filler Kliniek écht iets voor jou!

Waar staat De Filler Kliniek franchising voor?

 1. Aandacht voor details
 2. Interne opleidingen
 3. Bewezen succesformule
 4. Gezamenlijke marketing
 5. Continue ondersteuning
 6. Niet opnieuw het wiel uitvinden, maar successen kopiëren

De Filler Kliniek staat ook voor:

 • De beste beauty trainingen
 • De beste beauty behandelingen
 • Verkoop van kwaliteit beauty apparatuur en beauty producten
 • Uitstekende service
 • Makkelijk bestellen
 • Technische dienst bij de hand
 • Sterk op het web

Heb jij het in je?
Bij De Filler Kliniek zijn we altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die net dat stapje extra zetten, oog hebben voor detail. Die kunnen managen en ervoor zorgen dat onze prachtige behandelingen, trainingen en producten goed tot z’n recht komen.

De Filler Kliniek heeft mogelijkheden op een groot aantal locaties, in alle delen van het land. Interesse? Neem contact op met de Franchise Recruiter Lissa Bots van de Filler Kliniek, Mailen kan natuurlijk ook naar info@fillerkliniekopleidingen.n