Skip to content

De Filler Kliniek Fraxel behandeling

De Fraxel-behandeling omvat het aanbrengen van een verwarmde (400 graden Celsius) metalen plaat met 81 piramidevormige punten op de huid. Het verdampt kanalen in de huid om nieuw collageen te stimuleren, waardoor rimpels en acnelittekens verminderen. Het wordt ook gebruikt om actieve acne te behandelen.

Fraxel is een fantastische optie voor het behandelen van veelvoorkomende huidproblemen zoals rimpels, ouderdomsvlekken en verkleuring. Het is ook snel een populaire keuze aan het worden voor de behandeling van acnelittekens. Deze nieuwe procedure biedt gerichte targeting op probleemgebieden rond de gezichtshuid, nek en decolletégebied. Als een van de beste huidverstrakkingsbehandelingen die beschikbaar zijn in de Filler Kliniek, zijn we verheugd deze nieuwste innovatie aan onze cursisten aan te bieden. De Fraxel is een ideale behandeling om langdurige resultaten te verkrijgen. Vooral nuttig rondom de ogen en nekplooien. Daarnaast biedt Fraxel ook het extra voordeel van een minimaal pijnloze en korte herstelperiode. Zelfs voor mensen met diepe of fijne rimpels, littekens of verkleurde rode en bruine huidskleur, kan deze innovatieve procedure verschillende huidklachten bestrijden en verbeteren.

Fraxel voordelen

Het apparaat zich op gebieden over de huid zoals voorhoofdlijnen, ooglidlijnen, plooien tussen mond en neus, gekreukte kin, nekplooien en liplijnen. Veel van onze klanten komen bij ons klagen over een dunne en gerimpelde huid en kraaienpootjes rond de ogen. Fraxel is ideaal voor deze veel voorkomende problemen vanwege het aanpasbare apparaat dat wordt gebruikt. Het kan tot aan de wimperlijn wordt geplaatst. Ook een slappe huid in de nek en handen kan door Fraxel worden behandeld. De procedure zelf heeft tot doel de huid strakker te maken om lijntjes, rimpels, verzakking en verwijde poriën te verbeteren. Mensen die last hebben van acne kunnen ook profiteren van de voordelen van Fraxel als een van de beste opties om de littekens van acne te verminderen. Cliënten kunnen ook verwachten dat de behandeling regenereert en revitaliseert om de huidtint te egaliseren, problematische pigmentatie te verminderen en irriterende puistjes te verminderen – en uiteindelijk een gezonde glans te produceren. Huidverkleuring zal verbeteringen zien. De reactie van het lichaam op de behandeling is minimaal en snel, vanwege de vermindering van ‘verkoling’ (verkoling) die vaak voorkomt bij andere methoden van deze procedure.

Tixel Filler Kliniek

Waarom Fraxel proberen?

Allerlei veelvoorkomende huidaandoeningen kunnen door Fraxel worden aangepakt. Mannen en vrouwen kunnen worden behandeld, ongeacht het huidtype of -tint Elke client heeft een op maat gemaakt plan, dat is afgestemd op de huidvereisten. In tegenstelling tot andere CO2-laserbehandelingen biedt Fraxel een snellere genezingstijd. Pijnstillende crèmes zijn niet vereist. Fraxel straalt geen licht uit en levert geen veiligheidsrisico’s op.

Hoe werkt het? Tijdens een consult wordt een plan op maat aanbevolen, om aan de behoeften en zorgen te voldoen. Gebruikmakend van een klein verwarmd keramisch rooster van 81 ingewikkelde piramides die zich op de kop van een handapparaat bevinden, worden op een gecontroleerde manier op de huid geplaatst. Dit bereikt verschillende resultaten, zoals huidverstrakking en resurfacing – allemaal zonder de noodzaak van verdovende middelen. De machine raakt de huid slechts een fractie van een seconde aan als de trekker wordt ingedrukt. Behandeling vindt plaats wanneer het kleine handstuk tegen de huid wordt geplaatst. Bij kort contact met de huid wordt thermische energie overgebracht naar de bovenste huidlagen, waardoor poriën van micronafmetingen ontstaan ​​die een effect creëren dat vergelijkbaar is met fractionele CO2-lasers.

De resultaten

De resultaten van Fraxel komen tot uiting in een strakkere, stevigere, jonger uitziende huid. Lijntjes en rimpels worden opgevuld, oppervlakkige zonnevlekken en draadaderen worden verminderd, de huid ziet er steviger en strakker uit. Als een geschikte methode voor de behandeling van acnelittekens.

Nazorg

Bij behandeling met Fraxel wordt het ongemak van de behandeling en de herstelperiode tot een absoluut minimum beperkt. Sommige resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de verbetering gaat door tot 3 tot 6 maanden na de behandeling. Cliënten moeten 3-5 sessies ondergaan voor het beste resultaat, gevolgd door om de paar jaar aanvullende sessies.

Wil je meer informatie over het Fraxel apparaat of de Fraxel opleiding? De Filler Kliniek staat je graag telefonisch of persoonlijk te woord.